Maanmittarikillan alumnitoiminta

Kerran mittari, aina mittari. Alumni tarkoittaa yliopistosta valmistunutta henkilöä (kirjaimellisesti kasvatteja). Maanmittarikillan Alumniverkoston tarkoituksena on ylläpitää suhteita valmistuneiden välillä, tarjota kanava jossa välittää tietoa työpaikoista, tapahtumista tai alaa koskettavista ilmiöistä ja tiedottaa alumneille suunnatuista killan järjestämistä kohtaamisista ja tapahtumista.

Alumnitoiminta on suunnattu valmistuneille tai pääpainoisesti työelämään siirtyneille killan entisille jäsenille. Kaikki Maanmittarikillasta valmistuneet voivat jatkaa ilmaiseksi killan vanhoina jäseninä. Jos haluat saada ajankohtaista tietoa, osallistua tapahtumiin ja olla mukana Maanmittarikillan hengessä, liity killan alumniverkostoon täyttämällä alla oleva lomake.


Valmistuin / I graduated as
Kandidaatiksi/BachelorDiplomi-insinööriksi/Master


Alumnitoimintaa koordinoivat Meri Ahokas ja Anni Kolehmainen.

Alumnivastaavat
Meri Ahokas, meri.ahokas at aalto.fi
Anni Kolehmainen, anni.kolehmainen at aalto.fi

Alumnitoimikunta
Henri Heilala
Janne Olin
Daniel Grönlund
Laura Strömberg
Emilia Taskinen
Pinja Raitanen
Eppu Pesonen
Janika Lankinen
Ella Sperling
Tuomas Nuutilainen
Sanna Laine

Alumnitoimikuntaan kuuluvat vapaaehtoisten alumnien lisäksi killan hallituksen puheenjohtaja sekä opintomestari. Toiminnan koordinoinnista kiinnostuneet voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan alumnivastaaville.

AlumniNET

AlumniNET-portaali on Aalto-yliopiston alumnien yhteydenpito- ja yhteistyöalusta, jonka avulla voit etsiä vanhoja ystäviäsi, luoda uusia kontakteja, osallistua oman alasi tai muuten mielenkiintoisiin ryhmiin ja keskusteluihin. Lisäksi AlumniNET tarjoaa vuoden aikana useita tapahtumia, jotka ovat suunnattu alumneille ja Aalto-yliopiston sidosryhmille.

AlumniNET järjestää mm. mentorointia opiskelijoiden ja alumien kanssa. Mentoroinnilla pyritään tuottamaan poikkitieteellistä verkostoitumista ja eri alojen näkökulmien yhdistämistä. Opiskelijat pääsevät tekemisiin jo työelämässä olevien kanssa ja kehittämään omia työelämävalmiuksiaan.
Lukuisten tapahtumien lisäksi AlumniNET tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita. AlumniNETin jäsenet saavat lisäksi Aalto University Magazinen kotiin kannettuna sekä 20%:n alennuksen Unisportin kausikorteista.

Voit liittyä AlumniNET-portaaliin joko allaolevan linkin kautta tai Aallon WebOodissa.
Lisätietoja AlumniNETistä, tapahtumista, palveluista ja eduista löydät sivulta https://alumninet.aalto.fi/