Kerran mittari, aina mittari. Alumni tarkoittaa yliopistosta valmistunutta henkilöä (kirjaimellisesti kasvatteja). Maanmittarikillan Alumniverkoston tarkoituksena on ylläpitää suhteita valmistuneiden välillä, tarjota kanava jossa välittää tietoa työpaikoista, tapahtumista tai alaa koskettavista ilmiöistä ja tiedottaa alumneille suunnatuista killan järjestämistä kohtaamisista ja tapahtumista.

Alumnitoiminta on suunnattu valmistuneille tai pääpainoisesti työelämään siirtyneille killan entisille jäsenille. Kaikki Maanmittarikillasta valmistuneet voivat jatkaa ilmaiseksi killan vanhoina jäseninä. Jos haluat saada ajankohtaista tietoa, osallistua tapahtumiin ja olla mukana Maanmittarikillan hengessä, liity killan alumniverkostoon täyttämällä alla oleva lomake.

Alumnitoimikuntaan kuuluvat vapaaehtoisten alumnien lisäksi killan hallituksen puheenjohtaja sekä opintomestari. Toiminnan koordinoinnista kiinnostuneet voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan alumnivastaaville.

Alumnivastaava
Atte Häkkinen, atte.hakkinen(at)aalto.fi

  Valmistuin / I graduated as
  Kandidaatiksi/BachelorDiplomi-insinööriksi/Master

  AlumniCircle

  Aalto-yliopiston alumnisuhteet edistää yliopiston ja sen alumnien välistä poikkitieteellistä vuorovaikutusta sekä pitkäjänteistä, kehittävää ja monimuotoista kumppanuutta strategiaan nojautuen yhteistyössä muiden yliopistotoimijoiden kanssa.

  Aalto-yliopiston tavoitteena on, että alumnit ovat yliopistoyhteisön aktiivisia toimijoita sekä vaikuttajia.

  Alumniverkoston jäsenet saavat tuoretta tutkimustietoa, monialaisia verkostoja sekä lukuisia mahdollisuuksia niin itsensä kehittämiseen kuin verkostoitumiseen. Voit esimerkiksi toimia mentorina nykyisille opiskelijoille, olla yhteydessä entisiin opiskelukavereihisi ja opiskelijoihin Alumni Circlen kautta ja verkostoitua lukuisissa tapahtumissa.

  Alumniverkostoon kuuluu yli 100 000 valmistuneesta jo lähes 40 000 alumnia yli 80 eri maassa.

  Liity alumniverkostoon Aalto Alumni Circlessä!

  Seuraa Aalto-yliopiston alumnisuhteita myös Facebookissa ja LinkedIn:ssä.

  Siirry sivun alkuun