Kandifuksille

Hei kaikille uusille Kestävien yhdyskuntien (KEY), sekä kiinteistötalouden ja geoinformatiikan (KIG) opiskelijoille!

Me fuksikapteenit toimimme oppaananne ISOjen ja muiden vanhempien opiskelijoiden avustuksella. Meihin voi aina olla yhteydessä opiskeluun tai opintojen aloittamiseen liittyvissä asioissa! Saat meihiin molempiin yhteyden kerralla telegramissa @MittariKaput. Voit aina olla myös yhteydessä kumpaan tahansa meistä henkilökohtaisesti.

Tämän sivuston alta löydät lisätietoa ja tärkeää informaatiota opintojen aloitukseen liittyen. Vasemmasta sivusta pääset lukemaan Maanmittarikillan fuksiopastasi Apustinta, ensin nettiversiona ja myöhemmin kesällä kotiin tulevana fyysisenä lehtenä! Alempaa pääset myös liittymään teille suunnatuille kanaville telegramissa. Pyrimme lisäksi etenkin kesällä tänne olleellisia asioita. Kuitenkin lukemalla Apustimen ja seuraamalla telegramissa mk fuksitiedotuskanavaa ja liittymällä mittarifuksit 2022 kanavalle (linkit alempana) saat varmasti enemmän kuin tarpeeksi tietoa aloittaa opinnot hyvällä mielin!

Suosittelemme lataamaan seuraavat sovellukset jo valmiiksi helpottamaan orientaation aloitusta:

  • Telegram on avoimeen lähdekoodiin perustuva viestintäsovellus, joka on laajassa käytössä opiskelijoiden keskuudessa. Telegramin saa ladattua älypuhelimelle, sekä tietokoneelle ja sitä voi käyttää myös selaimessa. Sinne lähetetään käytännössä kaikki tiedotus ja viestintä koskien tapahtumia ja aktiviteettejä. Telegramin etuna on sen laajat ominaisuudet ja mahdollisuudet suurempiin ryhmiin kuin muissa viestintäsovelluksissa. Linkit olennaisille telegram kanaville:
  • MK fuksitiedotus 2022-2023
    Mittarifuksit 2022

  • Aalto Space on sovellus, josta näet kaikki Otaniemen kampuksen opiskeluun tarkoitetut tilat. Sovelluksella voit varata tiloja omaan käyttöön tai sen avulla voit navigoida itsesi oikeaan luentosaliin.

Terveisin, fuksikapteenisi

Joona
Joona Lipponen
0505552371
joona.lipponen@aalto.fi
Pinja
Pinja Salo
0505555090
pinja.salo@aalto.fi