Hei rakennetun ympäristön opiskelun aloittava fuksi!

Tervetuloa Maanmittarikillan RYM-fuksien sivulle! Tälle sivulle on koottu opintotaipaleesi aloittamisen helpottamiseksi hyödyllistä informaatiota.

Pysyäksesi perillä ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista kannattaa liittyä Mittarifuksit 2021 -ryhmään sekä Facebookissa että Telegramissa. Telegramin liittymislinkki toimii parhaiten kännykällä avatessa sovelluksen lataamisen jälkeen. Telegram on Whatsappin kaltainen pikaviestintäsovellus, joka on kätevä suuremmille ryhmille. Telegram (kavereiden kesken tg) on Otaniemessä laajalti käytössä ja suosittelenkin sen lataamista lämpimästi! Olethan molemmilla kanavilla kuulolla, sillä syksyn ohjelmaan ja orientaatioviikkoon liittyen tulee informaatiota tuota kautta.

Tämän sivuston alta löydät lisätietoa ja tärkeää informaatiota opintojen aloitukseen liittyen. Linkit päivittyvät pikkuhiljaa ja sivusta pääset lukemaan Maanmittarikillan fuksiopastasi, Apustinta, ensin nettiversiona ja myöhemmin kesällä kotiin tulevana fyysisenä lehtenä!

Fuksikapteenisi auttaa sinua fuksivuotenasi yhdessä ISOhenkilöiden ja ISOvastaavan kanssa. Meiltä voit kysyä mitä tahansa, milloin tahansa - myös ennen koulun alkua! Opintoja aloittaessa kysymyksiä on varmasti paljon, mutta niin minä, ISOvastaava kuin ISOt olemme olleet fukseja ja pohtineet samoja asioita, joten auttamme mielellämme. Pidäthän avoimen mielen mukanasi koko vuoden - tehdään fuksivuodestasi yhdessä unohtumaton!

Kysyttävää fuksiasioista ja opintojen aloittamisesta? Ota yhteyttä minuun!

Inkeri Mankkinen
Maanmittarikillan fuksikapteeni 2021
+358 44 539 3193
mankkinen.inkeri (at) gmail.com