Hei rakennetun ympäristön opiskelun aloittava fuksi!

Tervetuloa Maanmittarikillan RYM-fuksien sivulle! Tälle sivulle on koottu opintotaipaleesi aloittamisen helpottamiseksi hyödyllistä informaatiota.

Pysyäksesi perillä ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista kannattaa liittyä Mittarifuksit 2019 -ryhmään sekä Facebookissa että Telegramissa. Telegramin liittymislinkki toimii parhaiten kännykällä avatessa sovelluksen lataamisen jälkeen. Telegram on Whatsappin kaltainen pikaviestintäsovellus, joka on kätevä suuremmille ryhmille. Telegram (kavereiden kesken tg) on Otaniemessä laajalti käytössä ja suosittelenkin sen lataamista lämpimästi! Muistathan myös ilmottautua MAIK-varaslähtöön, eli lukukauden varaslähtöön fukseille suunnatussa tapahtumassa täällä!

Tämän sivuston alta löydät lisätietoa ja tärkeää informaatiota opintojen aloitukseen liittyen. Suosittelen siis tutustumaan kaikkiin oheisiin sivuihin ja niistä löytyviin linkkeihin. Lisäksi suosittelen tutustumaan tämän sivuston opinnot-osioon, josta löydät vielä lisää opintoihin liittyvää informaatiota!

Fuksikapteenisi auttaa sinua fuksivuotenasi yhdessä ISOhenkilöiden ja ISOvastaavan kanssa. Meiltä voit kysyä mitä tahansa, milloin tahansa - myös ennen koulun alkua! Opintoja aloittaessa kysymyksiä on varmasti paljon, mutta niin minä, ISOvastaava kuin ISOt olemme olleet fukseja ja pohtineet samoja asioita, joten auttamme mielellämme. Pidäthän avoimen mielen mukanasi koko vuoden - tehdään fuksivuodestasi yhdessä unohtumaton!

Kysyttävää fuksiasioista ja opintojen aloittamisesta? Ota yhteyttä minuun!

Eetu Kaskela
Maanmittarikillan fuksikapteeni 2019
+358 404 148 553
eetu.kaskela (at) aalto.fi