MAIK-vastaavaehdokkaat

EhdokkaatLaura KärkkäinenNetta VaronenPriska Viljakainen
Kuva
EsittelyMoiccu! Oon Laura, ensimmäisen vuoden mittari ja neljännen vuoden Aaltolainen. Tällä hetkellä mua innostaa erityisesti joulunodotus ja MAIK-vastaavan pesti ;;;)))

Olisin passeli tyyppi MAIKin toimintaa, koska kokemusta tapahtumien järjestämisestä Aalto-yhteisössä löytyy jo jonkin verran, aiemmin oon toiminut mm. rahastonhoitajan KY:n KV-jaostossa ja yrityssuhdevastaavana GAYYssä. Erityisesti KY:llä tutuksi tuli mm. satojen henkilöiden mökkireissujen ja matkojen sekä sitsien järkkäily. Oon mm. ollu pastavastuussa ja tuottanut timanttista makaronituotetta 150 hengelle Kiljavalla, nam :P, joten MAIK-pasta järjestyy tulevaisuudessakin.
Moikka! Mä oon Netta, ensimmäisen vuoden mittari ja ehdolla MAIK-vastaavaksi. Sosiaalinen ja lähestyttävä kuvaavat mua persoonana. MAIK-vastaavan hommasta kiinnostuin ehdottomasti sen poikkitieteellisyyden vuoksi: mun mielestä on super siistiä, että tehdään aktiivisesti yhteistyötä muiden kiltojen kanssa ja mahdollistetaan tutustuminen yhä suurempaan joukkoon aaltolaisia.

Multa löytyy aikaisempaa järjestökokemusta, eli. perushommat on siis hanskassa, mikä auttaa mua kohtaamaan uudet haasteet.
Mitä haluaisit päästä tekemään MAIK-hallituksessa ja mikä MAIKin toiminnassa on parasta?MAIKin toiminnassa parasta on poikkitieteellisyys <3 sekä tietysti fuksien ensimmäinen kosketus yliopistoelämään. Itselle erityisesti muiden kiltojen ja ainejärjestöjen tyyppeihin tutustuminen on parasta, ja se olikin osasyy siihen, miksi päätin ryhtyä myös teekkariksi ja MAIK erityisesti kiinnostaa. MAIK on oivallinen tapa yhdistää kiltojen fuksit, ja vanhemmatkin opiskelijat, ja tätä mahdollisuutta haluaisin olla tarjoamassa muillekin tulevana vuonna.

MAIKin toiminnassa erityisesti kiinnostaisi varaslähdön tai rissen järkkäily, mutta oon tosi joustava roolien suhteen! Olisi myös kiva diversifioida MAIKin tapahtumaportfoliota matalamman kynnyksen tapahtumilla, kuten pikkujouluilla tai saunailloilla.
MAIK-hallituksessa mua kiinnostaisi ehdottomasti tapahtumien järkkääminen, erityisesti käytännön tasolla. Oon idearikas suunnitelija, joten MAIK-vastaavana toisin varmasti sen hallitukseen omaa (sekä muiden mittareiden) näkökulmaa esille!