Maakansallisbaletin taiteelliset johtajaehdokkaat

EhdokkaatAlisa LehtonenAino Huttunen
Kuva
EsittelyMoiii! Oon Alisa ja tokan vuoden mittari:) Oon tykänny olla super paljon killan jutuissa mukana muun muassa ApuIE:nä, ISO:na, aktiivisena tapahtumiin osallistujana sekä tietenkin Maakansallisbaletin jäsenenä. Oon aina tykänny esiintyä sekä tehdä ja opetella koreografioita, joten on ihan parasta, että näitä juttuja on päässy Maakansallisbaletin avulla tekemään meidän killassa! Maakansallisbaletin taiteellisenajohtajana pääsisin vielä enemmän vaikuttamaan, kehittämään sekä mahdollistamaan MKB:n toimintaa jatkossa. Tykkään koordinoida ja järjestää asioita sekä valmentamisesta eli ryhmän vetämisestä löytyy viitisen vuotta kokemusta. Intohimoa (Jos ei oo intohimoo, niin turha ilmestyy;) ) mulla tähän hommaan todellakin löytyy, joten koen olevani oiva valinta tähän pestiin!
Millaisena näet Maakansallisbaletin tulevaisuuden osana kiltaa?Maakansallisbaletin koen olevan tärkeä kiltalaisia yhdistävä tekijä, sillä tunnelma ja kannustus muilta mittareilta Maakansallisbaletin esiintyessä on ihan super! Näen siis Maakansallisbaletin olevan tärkeä osa kiltaa myös tulevaisuudessa.
Miten kehittäisit Maakansallisbaletin toimintaa?Maakansallisbaletin toiminnasta haluaisin tehdä hieman järjestäytyneempää esimerkiksi säännöllisemmillä treeneillä. Kuitenkin ehdottomasti haluaisin säilyttää sen, että kaikki voivat liittyä Maakansallisbalettiin tanssitaidosta huolimatta kunhan vaan innokkuutta löytyy! Myös pidän tärkeänä, että kaikilla jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa maakansallisbaletin toimintaan ja heittää ja toteuttaa ideoitaan. Lisäksi multa löytyy muutamia ideoita, miten kaikki pääsevät esiintymään, vaikka innokkaiden jäsenten määrä kasvaisi paljonkin!