Liikuntavastaavaehdokkaat

EhdokkaatElina Niemi
Kuva
EsittelyMoikka! Oon Elina, kavereiden kesken Ela, 2. Vuoden mittari. Vapaa-aikani kuluu pitkälti salibandy-harrastuksen parissa ja koen, että oma liikunta- ja urheilutausta tekis musta hyvän tähän pestiin. Tykkään tosi monipuolisesti liikkua ja ehkä innostunseni liikuntaan vois toimia tässä pestissä ja parhaassa tapauksessa tarttuu muihin! Luonteeltani oon sosiaalinen ja avoin, joten uskon, että mun läsnäolo ja hype erilaisiin juttuihin vois innostaa kiltalaisia liikuntaan!
Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät keinot saada mahdollisimman moni kiltalainen liikkumaan?Joskus syy siihen, ettei liikunta kiinnosta voi olla se, ettei välttämättä ole löytänyt itselleen sopivaa liikuntamuotoa. Mielestäni olisi tärkeää kokeilla erilaisia toivottuja liikuntamuotoja yhdessä, sillä se laskee kynnystä kokeiluille ja yhdessä tekeminen yleensä innostaa eri tavalla. Myös ylipäätään yhdessä tekeminen kannustaa liikkumiseen, sillä kannustaminen ja yhteiset onnistumiset on best, etenki kiltalaisten kanssa!
Miten kehittäisit killan liikuntatoimintaa?Tähän mennessäni killassa on mielestäni ollut mukavasti aktiivisuutta esimerkiksi pallopeleissä ja vuoden mittaan on ollut muutamia kivoja lajikokeiluja. Legendaarinen UJ-chattikin on erittäin aktiivinen säiden salliessa. Mielestäni kuitenkin lajikokeiluja voisi olla lisää, sekä esim. yhteistä vapaa-ajan viettoa liikunnan merkeissä. Tätä onkin harjoitettu esimerkiksi fuksiryhmien välisinä futis-peleinä ja juurikin talvisin UJ-kaukaloissa.