Hupisuunnittelijaehdokkaat

EhdokkaatJuho PelkonenLinnea MikkolaElla RyhänenLaura KärkkäinenElli Vainio-MattilaIda MennaAdele Raunu
Kuva
Ida Menna
EsittelyMoro! Oon Juho, viidennen vuoden mittari ja yksi killan Savo-vahvistuksista. Olen hakemassa hupisuunnittelijaksi, koska pidän sitä itselleni sopivana ja mielekkäänä virkana. Haen hupisuunnittelijaksi, koska olen kuluvan vuoden aikana ehdotellut muutamia tapahtumakonsepteja, joita ei ole toteutettu. Minulla olisi siis rutkasti ideoita potentiaalisiksi maanmittarien viihdykkeiksi. Uskon myös, että hupisuunnittelijoina on hyvä olla mittareita eri vuosikursseilta, jotta tapahtumat olisivat mahdollisimman monipuolisia. Olen päässyt jo aiemmin kiltaurani aikana järjestämään muutamia tapahtumia, joten se on minulle täten tuttua.Heips! Oon Linnea, toisen vuoden mittari ja Espoossa uhkaavan paljon aikaansa viettävä Turkulainen. Pääosin mä viihdyn kampuksella, joko kiltiksellä, tapahtumissa tai ihan vaan opiskelemassa. Tykkään myös järkkäillä kavereiden kanssa yhteislounaita ja muita yhteisiä opiskeluhetkiä, koska koen inspiroituvani parhaiten muiden seurassa + mulle on tärkeetä huolehtia siitä, että mua ympäröivillä ihmisillä menee hyvin.
Tuun hyvin toimeen tosi erityylisten ihmisten kanssa, ja yritänkin kohdata kaikki aina ilman ennakko-oletuksia. Oon myös intohimoinen MKB:n jäsen, ISO ja ahkera sitsaaja. Yritän osallistua monipuolisesti kaikenlaisiin killan järkkäämiin juttuihin laidasta laitaan, ja yhteenkään osallistumista en oo vielä katunut.
Oon vasta nyt syksyllä herännyt arvostamaan kiltatoimintaa kunnolla ja päässyt täysillä kaikkeen mukaan, jonka myötä myös halu päästä järkkäilemään juttuja ja vaikuttamaan toimintaan on muodostunut. Etäopiskelu teki mun ja varmasti monen muunkin viime vuosista aika rankat, mutta killan tapahtumilla ja muilla ihanilla kiltalaisilla oli tosi iso vaikutus etäluentojen rytmittämän arjen synkkyyden häivyttämiseen <3. Sen takia uskon, että mulla olisi potentiaalia hupisuunnittelijana piristää muiden mittareiden arkea ja olla mukana järjestämässä tapahtumia, jotka jäis kiltalaisten mieleen!
Moikka, mä oon Ella! Olen viidennen vuoden mittari (hui) ja toiminut vuosien aikana tosi monissa eri hommissa. Viimeisimmän vuoden ajan olen järkännyt mm. killan vujut toisena tirrenä ja Teekkariperinneviikot AYY:n puolella! Taustaa tekemisestä siis löytyy mutta into ei ole loppunut! Koen, että minulla olisi paljon ideoita hupsuiluun. 🙂Morjens! Oon Laura, ensimmäisen vuoden mittari ja neljännen vuoden Aaltolainen. Jo näin ensimmäisen syksyn aikana MK on tuntunut kotoisalta ja mukavalta killalta, joten olisi mahtavaa päästä mukaan killan pöhinöihin hupsun roolissa! Jonkun verran järkkäilykokemusta multa löytyy jo muista järjestöistä, ja olisi kiva päästä toteuttamaan visiota myös MK:lle 🙂Ciaoo!! Mi chiamo Elli e voglio essere un Hupsu il prossimo anno! Voglio introdurre la Maanmittarikilta alla cultura Italiana <3. Potremmo mangiare cibo italiano e andare ad ascoltare l’opera italiana!
Miten toteutuu täydellinen tapahtuma?Mielestäni täydellisiä tapahtumia voi toteuttaa monella tavalla. Tärkeintä täydellisen tapahtuman toteutumiseksi on se, että kaikki osallistujat viihtyvät ja tuntevat olonsa tervetulleeksi. Täydellinen tapahtuma tarjoaa myös jotain uutta tai jopa yllättävää. Kattava, selkeä ja riittävän aikainen markkinointi on myös olennainen osa täydellisen tapahtuman onnistumista.Tapahtuman onnistumisesta kertoo tapahtuman jälkeinen osallistujien virkistynyt ja inspiroitunut olo. Täydellisen tapahtuman mittarina toimii myös se, että osallistujia on mitoituksen mukaisesti ja kaikilla on hauskaa. Näiden toteutumiseksi pitää tapahtuman olla kohdeyleisölle suunnattu (kiltalaisten ehdotusten huomiointi on siis super tärkeää) ja kohdeyleisön on oltava kiltalaisten skaalalla mahdollisimman laaja. Myös se, että tapahtumassa jokainen saa olla omana itsenään ilman minkäänlaisia stereotypioita esim. taitojen tai tietämyksen suhteen, toimii edellytyksenä täydelliselle tapahtumalle. Täydelliseen tapahtumaan osallistuminen ei myöskään saa vaatia mitään ennakkotaitoja tai ennakkokokemusta, jotta kenelläkään ei olisi sen takia kynnystä osallistua ja osallistujien kirjo olisi mahdollisimman suuri. Täydellisen tapahtuman voisi tiivistää siis kolmeen sanaan: inspiroiva, virkistävä ja ikimuistoinen.Tuskin täydellistä tapahtumaa on, mutta pääasia järkkääjänä on minusta hyvä kommunikaatio. Yhteispelillä hommat valmistuvat!Täydellisiä tapahtumia on monenlaisia. Tärkeintä on, että tapahtumien kirjo on niin laaja, että kaikille löytyy itseä kiinnostavaa tekemistä. Hupsut tuovat mielestäni tapahtumia, jotka ovat hyvää tasapainoa perinteisille bileille ja sitseille. Täydellinen tapahtuma syntyy yhteisestä ideoinnista, selkeästä kommunikaatiosta, iloisesta toteutuksesta sekä palautteen keräämisestä ja toiminnan kehittämisestä. Täydelliseen tapahtumaan kaikki ovat tervetulleita sellaisena kuin ovat ja tuntevat olonsa turvalliseksi.