ApuIE

Huom. hakijat on esitelty kahdessa erillisessä taulukossa. Ylemmän taulukon alta löytyy siis toinen.

EhdokkaatOtso LattuSenja AaltonenSiiri KokkoAntti KarttunenMatias IivonenNoah Clarkeburn
Kuva
EsittelyHeippa hei! Mä oon Otso, eli ekan vuoden fuksi. Olisin todella hyvä apu-IE, koska olen jokseenkin kokenut tapahtumien järjestäjä harrastusten puolelta, ja olis tosi siistiä päästä mukaan järjestämään tapahtumia killallekin!Helouu (heimoi) mä oon Senja (alter egoltani Sensei) ja oon ekan vuoden mittari. Tähänastisen mittariurani aikana mä oon ehtiny käydä varsin monessa hauskassa tapahtumassa ja ois sikakiva päästä järkkäämään sellasia myös muille <3 Oon viettäny yli puolet elämästäni joukkuevoimistelun parissa, joten oon erinomainen tiimityöskentelijä ja käskyjä mä ainakin osaan noudattaa. Olisin siis varmaan oikein mainio apuIE.Moikkuu oon Siiri ja oon fuksi(sika kivaa olla maanmittarikillassa (toivottavasti kohta myös ApuIE:nä)). Luonteeltani olen hyvin energinen ja positiivinen. Olen työelämässä ja valitettavasti kotonakin tottunut orjallisesti noudattamaan käskyjä ja suorittamaan annetut tehtävät moitteetta, joten olisin mielestäni oiva valinta ApuIE:ksi. Lopuksi todettakoon, että järjestötoiminta on aina ajanut tavoitteissa opintomenestyksen edelle ja näin se tulee myös jatkumaan.
Moro! Oon se toinen meidän fuksien Kiganteista. Olen jo ennestään päässyt järjestämään kemuja noin sadalle ihmiselle. Olen myös päässyt nauttimaan monesta kiltamme tapahtumista, aikomuksella käydä lähes kaikissa, ja olisin innokas itsekin päästä järjestämään teille upeita elämämkokemuksia. Ja kuten kuvasta näkyy, meitsi painaa duunia kuin 8.15 alkavalla diffisluennolla.Moikka moi! Oon nimeltäni Matias ja yllätys yllätys, ekan vuoden mittari. Hain ApuIE:n pestiin, koska tykkään järkkää bileitä ja tapahtumia, sekä olen ollut aiemminkin mukana samanlaisissa hommissa. Syksyn aikana tapahtumissa on tullut käytyä todella paljon, vaikka jostain kumman syystä en kaikkia edes muista. Vaikka matriisitentti on häämöttänyt seuraavana aamuna, on kuitenkin sitseille tultu paikalle vikisemättä.Olen Noah. Maailmassa ei ole sopivampaa apu IE ehdokasta nähty. Olen IE innovatiivisuus sertifioitu ja tykkään toimia keittiön puolella. En ole ikinä keittänyt klimppistä pastaa ja osaan "Jallu vai Bailey's" kysymyksen unissani.
Miten koet toimivasi osana ryhmää kiireellisissä tilanteissa?Kiireellisessä tilanteessa pyrin toimimaan johdonmukaisesti, ja joko organisoimaan toimintaa tai tekemään hommia.Kiireessä en anna tilanteen ajautua kaaokseen, vaan koitan pitää yllä järjestystä ja positiivista energiaa enkä alennu paniikkiin ja riitelyyn.Olen paineen alla parhaimmillani ja pystyn asenteellani ja energisyydelläni nostamaan panikoivan ryhmän uuteen nousuun.Olen ravintola-alan kokenut konkari, täten tottunut saatanalliseen kiireeseen ja rähjäykseen. I got ice in my veins joten pää pysyy kylmänä ja kykenen ohjeistamaan jokaista kiireestä stressaantunutta orjaa sekä pitämään positiivista ryhmähenkeä yllä paskalla läpänheitolla.Olen työskennellyt puolitoista vuotta kaupanalalla, jossa kiirellisiä tilanteita tulee eteen lähes päivittäin. Pidän pääni kylmänä, neuvon hukassa olevia ryhmäläisiäni ja näin homma hoidetaan sekä pidetään positiivinen ilmapiiri ylläRyhmässä en panikoi ja autan missä voin. Aloitteellisuus on perusluonnonpiirteeni #ENFP.
EhdokkaatVivian BrusilaSara BlomqvistSimo Piironen
Kuva
EsittelyHei oon Vivian ja tän vuoden fuksi. Täs syksyn aikana oon päässyt nauttimaan ja kokemaan kaikenlaisia tapahtumia. Tykkään suunnitella asioita ja olisi siistiä päästä tiimin kanssa järkkäämään tapahtumia jatkossa muille. Persoonallisuustyypiltäni olen aktivisti (ENFP-A) eli ”juhlien sielu”. Olen kuitenkin tottunut ottamaan vastuuta omasta ja muiden tekemisestä. Helou, mä oon Sara ja oon ekan vuoden mittari. Päätin hakee ApuIE:ks, koska oon tässä syksyn mittaan kuullu semmosta huhua, että keittiössä ois parhaat bileet. No ei vaan, mutta ois kiva päästä antaa takas killalle, kun ite on nyt jo saanu osallistuu niin moneen kivaan tapahtumaan! Uskon, että mun aiempi kokemus sekä tapahtumien järkkäämisestä, että työskentelystä ravintola-alalla ois toimiva kombo ApuIE:lle. Oli asiakkaat sitten kahvilassa istuvia mummoja tai sitsaavia teekkareita niin tiskaan ja siivoon kyllä mukisematta:)Morjensta! Oon Simo eli Shaimou aka El Simo (kuvassa) ja 1. vuoden mittari. Syksyn mittaan on tullu käytyä aika monessa tapahtumassa ja olis tosi mahtavaa olla mukana järkkäämässä niitä muille! ApuIE:n pesti olisikin täydellinen mahdollisuus toteuttaa tämä unelma. Reippaan ja positiivisen luonteeni vuoksi sopisin tehtävään oikein hyvin.
Miten koet toimivasi osana ryhmää kiireellisissä tilanteissa?Kiireellisissä tilanteissa pyrin olemaan ryhmässä järjestelmällinen ja saamaan asioita hoidettua eteenpäin. Pyrin myös auttamaan muita jos vain osaan ja pystyn.Tosiaan ravintola-alalla työskentelevänä toi kiireellisyys on mulle ihan arkea, joten tiiän sen pikemminkin motivoivan kuin hetkauttavan. Oon myöskin harrastanu kilpatasolla joukkuelajia ihan pienestä pitäen, joten yhteen hiileen puhaltaminen on kyllä tuttua meikäläiselle!Tykkään työskennellä ryhmässä ja erityisesti tiukan paikan tullen rauhallisuuteni on valttia. Uskon, että johdonmukaisella toiminnalla ja sopivalla huumorilla selviää tilanteesta kuin tilanteesta.