HUOM! Koronatilanteen vuoksi Kolme kovaa excua on tarkoitettu tänä vuonna vain fukseille.

Maanmittarikilta ja Linkki järjestävät yhdessä excursion Raide-Jokerin työmaalle Otaniemessä ja sen lähialueilla tiistaina 29.9. klo 16.00 alkaen.

Mikä on oranssi, kumipyöräinen ja seisoo ruuhkassa Kehä I:llä? Vuonna 2024 kukaan tuskin osaa enää vastata kysymykseen, kun Otaniemen ja Leppävaaran väliä kuljetaan modernilla raitiovaunulla. Exculla pääset kuulemaan asiantuntijoilta Raide-Jokerin suunnittelusta ja rakentamisesta, sekä näkemään miten pääkaupunkiseudun ensimmäinen pikaraitiotie rakentuu Keilaniemen ja Itäkeskuksen välille. Aloitamme työmaavierailulla Otaniemessä, josta siirrytään julkisilla Laajalahteen tutustumaan Impilahdensillan ratatyömaalle.

Ekskursio tapahtuu ulkotiloissa, mutta teemme kohteiden välillä lyhyen siirtymän bussilla. Osallistujat vastaavat siitä, että heillä on matkan aikana voimassaoleva HSL-lippu. Suosittelemme käyttämään kasvomaskia julkisilla liikuttaessa, ja pyydämme kaikkia osallistujia käyttämään Koronavilkku-sovellusta sekä huolehtimaan käsihygieniasta ja turvaväleistä koko excursion ajan. Ethän osallistu excursiolle, mikäli sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita.

Ekskursiolle mahtuu 24 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä, toimi siis nopeasti! Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä kengännumerosi, jotta osaamme varata kaikille osallistujille sopivat turvavarusteet. Mikäli sinulla on omat turvakengät, voit käyttää niitä halutessasi.

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 15.9. klo 9.00 JA PÄÄTTYY JO SAMANA PÄIVÄNÄ KLO 23.59, joten olethan nopea!

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/3288048151308464/

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Ilmoittautuneet:

Nimi
Markus Hartikainen
Ohto Kaartokallio
Ville Isoranta
Anton Partanen
Väinö Jalkanen
Riku Putkinen
Atte Laitinen
Kaisla Kivistö
Väinö Pitkänen
Joona Lipponen
Aku Eloranta
Eero Ikonen
Anton Aapeli Tapani Tallbacka
Ellinoora Rastas
Jaakko Salo
Otto Sorvo
Eero Penttilä
Adele Raunu
Robert Siljander
Pauli Suuraho
Jouni Husso
Tiia Kangas
Julie Kurumaa
Juuli Väätäinen

Varasijalla:

Nimi
Nikolay Krupen
Leevi Kaunonen