Kolme kovaa excua: A-Insinöörit

HUOM! Koronatilanteen vuoksi Kolme kovaa excua on tarkoitettu tänä vuonna vain fukseille.

Maanmittarikilta järjestää excursion A-Insinöörien työmaalle keskiviikkona 7.10. klo 15.00 alkaen. Excursion kohteena on Lauttasaaren siltatyömaa.

Kyseessä oleva silta on valmistunut 1969, ja huonoon kuntoon päässeen sillan peruskorjaus valmistuu tämän vuoden lopussa tai ensi vuoden alussa. Paitsi että kyseessä on siltaremontti, siinä valittu ratkaisu on yksi Helsingin ensimmäisistä konkreettisista esimerkeistä, joissa kaupunkitilaa muokataan vähentämällä autoilulle varattua tilaa. Yksi neljästä autokaistasta katoaa, ja vapautunut tila käytetään yksisuuntaisiin pyöräväyliin ja leveämpään jalkakäytävään.

Excursion jälkeen on ruokatarjoilu sisätiloissa, ellei koronatilanne pahene merkittävästi. Ruokailu on vapaaehtoinen, ja excursiolle voi osallistua myös ilman, että osallistuu ruokailuun. Pyydämme kaikkia osallistujia käyttämään Koronavilkku-sovellusta sekä huolehtimaan turvaväleistä ja käsihygieniasta koko excursion ajan. Ethän osallistu excursiolle, mikäli sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita.

Excursiolle mahtuu 24 nopeiten ilmoittautunutta, mutta varasijoille kannattaa myös ilmoittautua!

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 15.9. klo 9.00 ja päättyy keskiviikkona 30.9. klo 23.59.

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/3288048151308464/

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Ilmoittautuneet:

Varasijalla: