Kevätpäiväntasaus

Maanmittarikillan vuosijuhlia vietetään tänä vuonna James Bond -teemalla perjantaina 16.3.2018!
Vuosijuhlan pukukoodi on juhla- tai tumma puku akateemisilla kunniamerkeillä (sekä tietenkin asianmukaisella James Bond-twistillä).
Illalliskortin hinta on opiskelijalle 80/70€ (alkoholiton) ja valmistuneelle 90/80€ (alkoholiton).

Vuosijuhlille on alustavasti 149 paikkaa. Ilmoittautuminen aukesi kaikille samaan aikaan, 1.2. klo 12 ja päättyi 25.2 klo 12.
Ilmoittautumisen sulkeuduttua ilmoittautuminen on sitova.
Varasijoilla oleville ilmoitetaan mahdollisimman pian, josko he mahtuvat mukaan juhlimaan.

Ilmoittautua voivat kutsuvieraat, killan jäsenet ja killan jäsenten avecit.
Ilmoittautuneet löytyvät täältä.

 

Harald Herlinin oppimiskeskus (Otaniementie 9, Espoo)

On tullut aika kaivaa esiin sisäiset salaiset agenttinne, ladata aseenne ja käynnistää tämä salaperäinen ja jännittävä ilta kirjaston kellarin casinolla 15.00 alkaen. Oman elämänsä James Bondeille on luvassa kuplivaa tunnelmaa sekä herkullisia suupaloja – ja tietenkin uhkapelejä. Näiden lomassa vieraiden on mahdollista muistaa 117-vuotiasta kiltaa lahjalla. Tilaisuudesta on järjestetty kuljetus pääjuhlapaikalle.

Ravintola Koskenranta (Katariina Saksilaisen katu 9, Helsinki)

Kolmen ruokalajin illallinen on katettu – mutta kuka ratkaisee koodin? Pääjuhlapaikalle voi saapua klo 17.30 alkaen, ja pöytiin siirrytään klo 18.00. Illan edetessä kohti tuntematonta agentteja viihdytetään toinen toistaan upeammilla esityksillä ja makuelämyksillä. Viimeistään tässä vaiheessa selviää, kuka on hänen majesteettinsa odotusten arvoinen. Pääjuhlan jälkeen agentit kuljetetaan salaisille jatkoille.

paikka salainen

Jännitys tiivistyy, kun illan salaisuudet paljastuvat. Jatkopaikan hämyssä agenttien kuntoa ja kestävyyttä koetellaan. Loppuhuipennuksen lähestyessä panokset kovenevat – kuka selviää loppuun saakka?

Rantasauna (Vastaranta 1, Espoo)

Todellisten agenttien ilta ei suinkaan ole vielä ohitse, vaan Rantasaunan lämpö odottaa loppuun asti selvinneitä sankareita Otaniemessä. Näille agenteille huominen ei koskaan kuole, eikä edes aamunkoitto heitä herkistä.

Rantasauna (Vastaranta 1, Espoo)

Edes todellinen James Bond ei selviäisi killan vuosijuhlista ilman seuraavan aamun rentoutusta – suorista siis rusettisi ja saavu Rantsulle nauttimaan silliksen herkullisesta ruuasta ja juomasta sekä tietenkin erinomaisesta seurasta. Rantsun ovet aukeavat ja ensimmäiset skumppapullot poksahtavat auki klo 11. Sillikselle ilmoittaudutaan ennakkoon ja se kustantaa 15€.

 


Vuoden 2018 vuosijuhlatirehtöörit:
Aino Ruohola, aino.ruohola at aalto.fi
Hanna Koskiahde, hanna.koskiahde at aalto.fi

Yrityssuhteet:
Ville Alasalmi, ville.alasalmi at aalto.fi