Kesäkuntoskaban tulossivu

Tällä sivulla voit seurata kesäkuntoskaban jännittävää tilannetta! Pistetaulukot päivitetään aina jokaisen viikon alussa.

Vuosikurssiskaba:

EhdokkaatNinni Tähti
Kuva
EsittelyHeips, mä oon Ninni! Oon toisen vuoden mittari. Nuoresta mittari-iästä huolimatta oon kerennyt puuhailemaan erilaisia kiltajuttuja mm. toimariviroissa Aburina ja ISO-henkilönä, hyvinvointityöryhmässä sekä monissa vastaan tulleissa puuhasteluissa ja vastuuhommissa. Tarkkasilmäisimmät on myös mahdollisesti voineet bongata mua Otaniemen parhaan tanssiryhmän riveistä…

Puuhailen myös vapaa-ajalla ja sivuaineen merkeissä koodaamista, jonka vuoksi innostuin hakemaan Webbiwelhoksi. Pestissä pääsisin hyödyntämään luovuuttani, kiinnostusta kiltatoiminnan kehittämiseen sekä jonkin tasoista koodaamistaitoa. Webbiwelhon hommissa pääsisin myös haastamaan omaa osaamistani erityisesti webbi devaamisen parissa. Käyn myös tällä hetkellä opintoihin liittyen Web software development -kurssia, jota kiltojen sivuja tehdessä voi soveltaa hyvin käytäntöön.
Miten lähtisit kehittämään killan nettisivuja?Lähtisin kehittämään killan nettisivuja tutustumalla tämänhetkiseen sivujen rakenteeseen. Haluaisin myös kartoittaa kiltalaisten kokemuksia sivuista (ongelmat, toiveet). Tämän jälkeen lähdettäisiin ideoimaan ja suunnittelemaan webbiapureiden kanssa toteutusta.

Mielestäni selkeys, helppo käyttöisyys sekä pienet ulkoasun ja estetiikan parantelut ovat tärkeimmät tavoitteet killan nettisivuille.
Tuleeko mielestäsi killan webbiapureilla olla ohjelmointikokemusta?Mielestäni jokaisella webbiapurilla ei tarvitse olla ohjelmointikokemusta. Uudistamisprojektissa olennaisessa roolissa on ideointi ja suunnittelu, jossa tärkeämpää on pohtia käytännön toiveita ja ajatuksia käyttäjän näkökulmasta. Toisaalta myös webbiapurit, jotka pystyisivät ottamaan kehittämisessä näkökulmaksi myös ohjelmoinnin, ovat erittäin tervetulleita joukkoon iloiseen!:)

Yksilöskaban TOP10:

EhdokkaatElina Niemi
Kuva
EsittelyMoikka! Oon Elina, kavereiden kesken Ela, 2. Vuoden mittari. Vapaa-aikani kuluu pitkälti salibandy-harrastuksen parissa ja koen, että oma liikunta- ja urheilutausta tekis musta hyvän tähän pestiin. Tykkään tosi monipuolisesti liikkua ja ehkä innostunseni liikuntaan vois toimia tässä pestissä ja parhaassa tapauksessa tarttuu muihin! Luonteeltani oon sosiaalinen ja avoin, joten uskon, että mun läsnäolo ja hype erilaisiin juttuihin vois innostaa kiltalaisia liikuntaan!
Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät keinot saada mahdollisimman moni kiltalainen liikkumaan?Joskus syy siihen, ettei liikunta kiinnosta voi olla se, ettei välttämättä ole löytänyt itselleen sopivaa liikuntamuotoa. Mielestäni olisi tärkeää kokeilla erilaisia toivottuja liikuntamuotoja yhdessä, sillä se laskee kynnystä kokeiluille ja yhdessä tekeminen yleensä innostaa eri tavalla. Myös ylipäätään yhdessä tekeminen kannustaa liikkumiseen, sillä kannustaminen ja yhteiset onnistumiset on best, etenki kiltalaisten kanssa!
Miten kehittäisit killan liikuntatoimintaa?Tähän mennessäni killassa on mielestäni ollut mukavasti aktiivisuutta esimerkiksi pallopeleissä ja vuoden mittaan on ollut muutamia kivoja lajikokeiluja. Legendaarinen UJ-chattikin on erittäin aktiivinen säiden salliessa. Mielestäni kuitenkin lajikokeiluja voisi olla lisää, sekä esim. yhteistä vapaa-ajan viettoa liikunnan merkeissä. Tätä onkin harjoitettu esimerkiksi fuksiryhmien välisinä futis-peleinä ja juurikin talvisin UJ-kaukaloissa.

Lopputilastot / Tilastot viikolta 5

Kesäkuntoskaban lajitilastot
Laji Merkinnät kpl
1. Kävely/Sauvakävely 469
2. Pyöräily 233
3. Kuntopiiri/Sali 167
4. Hölkkä/Juoksu 135
5. Venyttely/Jooga 116
6. Muu 49
7. Pallopelit 40
8. Golf/Frisbeegolf 40
9. Hiihto/Laskettelu 13
10. Patikointi 8
11. Uinti 0

Tilastoja viikolta 4

Viikon 4 suosituimmat lajit
Laji Merkinnät kpl
1. Kävely/Sauvakävely 111
2. Pyöräily 42
3. Kuntopiiri/Sali 30
4. Venyttely/Jooga 26
5. Hölkkä/Juoksu 18
Viimeinen Uinti 0 (ehkä joku viimeisellä viikolla? )

 

Tilastoja viikolta 3

Viikon 3 suosituimmat lajit
Laji Merkinnät kpl
1. Kävely/Sauvakävely 110
2. Pyöräily 48
3. Hölkkä/Juoksu 33
4. Kuntopiiri/Sali 27
5. Venyttely/Jooga 21
Viimeinen Uinti 0 (eikö kukaan vieläkään ui ;( )

Tilastoja viikolta 2

Viikon 1 & 2 TOP5 suosituimmat lajit
Laji Merkinnät kpl
1. Kävely/Sauvakävely 165
2. Pyöräily 94
3. Kuntopiiri/Sali 65
4. Hölkkä/Juoksu 55
5. Venyttely/Jooga 30
Viimeinen Uinti 0 (menkää nyt edes joku uimaan ;( )

Tilastoja viikolta 1

Päivitetty: 10.05.2021 klo 13.35