Hei sinä uusi maisterifuksi, joka aloitat kiinteistötalouden, maankäytön ja liikennesuunnittelun tai urbaanin kaupunkikehityksen maisteriohjelmassa, tervetuloa!

Tämä sivu on suunnattu juuri sinulle, tuleva Maanmittarikillan fuksi. Täältä löydät tarpeellista tietoa helpottamaan uusien opintojesi alkutaivalta. Mikäli et ole jo tutustunut erityisesti maistereille suunnattuun Guild Guideen, suosittelen lämpimästi lukemaan sen. Lisäksi voit halutessasi tutustua kandifukseille tarkoitettuun Apustimeen, josta saattaa myös löytyä sinua kiinnostavaa tietoa. Ja mikäli et löytänyt kysymykseesi vastausta Guild Guidesta tai Apustimesta, joihinkin useiten kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksen myös täältä.

Jotta pysyisit ajan tasalla tulevista kiinnostavista tapahtumista, kannattaa liittyä ensi alkuun ainakin ENG International 19 Facebook-kanavalle sekä seurata Maanmittarikillan Facebook-sivua. Tietoa tulevista tapahtumista löydät myös killan nettisivujen tapahtuma-osiosta.

Maisterikipparin lisäksi ISOhenkilöt auttavat sinua. Killalla on erikseen maisteri-ISOt, joille on kaikille jaettu 5-7 maisterifuksia huolehdittavakseen. ISOhenkilöt ovat kiltalaisia, jotka perehdyttävät sinua teekkarikulttuurin ja opiskelijaelämän saloihin. He auttavat sinua löytämään oikeat salit kampukselta ja kertovat missä on parhaat lounaat. Maisteri-ISOista suuri osa aloittaa myös itse maisteriopiskelunsa nyt syksyllä, joten voit tavata heitä samoilla kursseilla kanssasi. Oman ISOsi lisäksi voit kysyä neuvoa keneltä vain muulta ISOlta tai esimerkiksi killan hallituslaisilta. Heihin tulet tutustumaan jo ensimmäisen viikkosi aikana.

Suosittelen lämpimästi osallistumaan aktiivisesti kaikkeen toimintaan fuksivuotesi aikana, tehdään siitä yhdessä elämäsi paras vuosi! Vaikka olisit jo yhden fuksivuoden viettänyt, teekkarifuksivuotta ei voita mikään!

Mikäli sinulla on jotain kysymyksiä tai haluat muuten vain jo tutustua, minuun voi aina olla yhteydessä esimerkiksi Facebookin, sähköpostin, Telegrammin tai Whatsappin välityksellä.

Ville Alasalmi
Maisterikapteeni '19
ville.alasalmi(at)aalto.fi
+358 44 271 5327