Hei sinä uusi fuksi, joka aloitat kiinteistötalouden, maankäytön ja liikennesuunnittelun tai luovan kestävän kehityksen maisteriohjelmassa, tervetuloa!

Tämä sivu on suunnattu juuri sinulle, tuleva Maanmittarikillan fuksi. Täältä löydät tarpeellista tietoa helpottamaan uusien opintojesi alkutaivalta. Mikäli et ole jo tutustunut erityisesti maistereille suunnattuun Guild Guideen, suosittelen lämpimästi lukemaan sen. Lisäksi voit halutessasi tutustua kandifukseille tarkoitettuun Apustimeen, josta saattaa myös löytyä sinua kiinnostavaa tietoa.

Jotta pysyisit ajan tasalla tulevista kiinnostavista tapahtumista, kannattaa liittyä Mittarifuksit 2017 ja ENG International (erityisesti maistereille) Facebook-kanaviin. Myös killan nettisivujen tapahtuma-osiosta löydät tietoa tulevista tapahtumista.

Maisterikipparin lisäksi ISOhenkilöt auttavat sinua. Killalla on erikseen maisteri-ISOt, joille on kaikille jaettu 5-7 maisterifuksia huolehdittavakseen. ISOhenkilöt ovat kiltalaisia, jotka perehdyttävät sinua teekkarikulttuurin ja opiskelijaelämän saloihin. He auttavat sinua löytämään oikeat salit kampukselta ja kertovat missä on parhaat lounaat. MaisteriISOista suuri osa aloittaa myös itse maisteriopiskelunsa nyt syksyllä, joten voit tavata heitä samoilla kursseilla kanssasi. Oman ISOsi lisäksi voit kysyä neuvoa keneltä vain muulta ISOlta tai esimerkiksi killan hallituslaisilta. Heihin tulet tutustumaan varmasti jo ensimmäisen viikkosi aikana. Mikäli oma ISOhenkilösi ei ole vielä ottanut sinuun yhteyttä, voit olla maisterikapteeniin yhteydessä kysymyksiesi saralta. Mikäli et vielä löytänyt kysymykseesi vastausta Guild Guidesta tai Apustimesta, joihinkin useiten kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksen myös täältä.

Suosittelen lämpimästi osallistumaan aktiivisesti kaikkeen toimintaan fuksivuotesi aikana, tehdään siitä yhdessä elämäsi paras vuosi!

Mikäli sinulla on vielä jotain kysymyksiä tai haluat muuten vain jo tutustua, minuun voi aina olla yhteydessä esimerkiksi Facebookin, sähköpostin, Telegrammin tai Whatsappin välityksellä.


Tiiamari Tolonen
Master’s Student Captain / Maisterikippari
tiiamari.tolonen(at)aalto.fi
+358 44 260 6990