Hei sinä uusi fuksi, joka aloitat kiinteistötalouden, maankäytön ja liikennesuunnittelun, urbaanin kaupunkikehityksen tai luovan kestävän kehityksen maisteriohjelmassa, tervetuloa!

Tämä sivu on suunnattu juuri sinulle, tuleva Maanmittarikillan fuksi. Täältä löydät tarpeellista tietoa helpottamaan uusien opintojesi alkutaivalta. Mikäli et ole jo tutustunut erityisesti maistereille suunnattuun Guild Guideen, suosittelen lämpimästi lukemaan sen. Lisäksi voit halutessasi tutustua kandifukseille tarkoitettuun Apustimeen, josta saattaa myös löytyä sinua kiinnostavaa tietoa.

Jotta pysyisit ajan tasalla tulevista kiinnostavista tapahtumista, kannattaa liittyä ensi alkuun ainakin ENG International Facebook-kanavaan sekä ENG-international Telegram kanavalle. Myös killan nettisivujen tapahtuma-osiosta löydät tietoa tulevista tapahtumista, kuin myös killan Facebook-sivulta

Maisterikipparin lisäksi ISOhenkilöt auttavat sinua. Killalla on erikseen maisteri-ISOt, joille on kaikille jaettu 5-7 maisterifuksia huolehdittavakseen. ISOhenkilöt ovat kiltalaisia, jotka perehdyttävät sinua teekkarikulttuurin ja opiskelijaelämän saloihin. He auttavat sinua löytämään oikeat salit kampukselta ja kertovat missä on parhaat lounaat. MaisteriISOista suuri osa aloittaa myös itse maisteriopiskelunsa nyt syksyllä, joten voit tavata heitä samoilla kursseilla kanssasi. Oman ISOsi lisäksi voit kysyä neuvoa keneltä vain muulta ISOlta tai esimerkiksi killan hallituslaisilta. Heihin tulet tutustumaan varmasti jo ensimmäisen viikkosi aikana. Mikäli oma ISOhenkilösi ei ole vielä ottanut sinuun yhteyttä, voit olla maisterikapteeniin yhteydessä kysymyksiesi saralta. Mikäli et vielä löytänyt kysymykseesi vastausta Guild Guidesta tai Apustimesta, joihinkin useiten kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksen myös täältä.

Suosittelen lämpimästi osallistumaan aktiivisesti kaikkeen toimintaan fuksivuotesi aikana, tehdään siitä yhdessä elämäsi paras vuosi! Vaikka olisit jo yhden fuksivuoden viettänyt, teekkarifuksivuotta ei voita mikään!

Mikäli sinulla on vielä jotain kysymyksiä tai haluat muuten vain jo tutustua, minuun voi aina olla yhteydessä esimerkiksi Facebookin, sähköpostin, Telegrammin tai Whatsappin välityksellä.


Iiro Vainikainen
Maisterikippari
iiro.vainikainen(at)aalto.fi
+358 40 410 7806