Hei sinä uusi maisterifuksi, joka aloitat kiinteistötalouden, maankäytön ja liikennesuunnittelun tai urbaanin kaupunkikehityksen maisteriohjelmassa, tervetuloa!

Tämä sivu on suunnattu juuri sinulle, tuleva Maanmittarikillan fuksi. Täältä löydät tarpeellista tietoa helpottamaan uusien opintojesi alkutaivalta. Maistereille suunnattu Guild Guide on tekeillä ja pitäisi ilmestyä heinäkuun aikana näille sivuille. Tiedonnälkää tyydyttämään on kuitenkin tarjolla sivupalkissa viime vuoden versio ja lisäksi voit halutessasi tutustua kandifukseille tarkoitettuun Apustimeen, josta saattaa myös löytyä sinua kiinnostavaa tietoa. Ja mikäli et löytänyt kysymykseesi vastausta Guild Guidesta tai Apustimesta, joihinkin useiten kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksen myös täältä.

Kommunikaatioon Otaniemessä suosittelen Telegram-sovelluksen lataamista ja liittymistä MK Masters 2020 ryhmään täältä. Jotta pysyisit vielä paremmin tasalla tulevista kiinnostavista tapahtumista, kannattaa liittyä myös ENG International 20 Facebook-kanavalle sekä seurata Maanmittarikillan Facebook-sivua. Tietoa tulevista tapahtumista löydät lisäksi killan nettisivujen tapahtuma-osiosta.

Maisterikipparin lisäksi ISOhenkilöt auttavat sinua. Killalla on erikseen maisteri-ISOt, joille on kaikille jaettu 5-7 maisterifuksia huolehdittavakseen. ISOhenkilöt ovat kiltalaisia, jotka perehdyttävät sinua teekkarikulttuurin ja opiskelijaelämän saloihin. He auttavat sinua löytämään oikeat salit kampukselta ja kertovat missä on parhaat lounaat. Maisteri-ISOista suuri osa aloittavat omia maisteriopintojaan nyt syksyllä, joten voit tavata heitä samoilla kursseilla kanssasi. Oman ISOsi lisäksi voit kysyä neuvoa keneltä vain muulta ISOlta tai esimerkiksi killan hallituslaisilta. Heihin tulet tutustumaan jo ensimmäisen viikkosi aikana.

Suosittelen lämpimästi osallistumaan aktiivisesti kaikkeen toimintaan fuksivuotesi aikana, tehdään siitä yhdessä elämäsi paras vuosi! Vaikka olisit jo yhden fuksivuoden viettänyt, teekkarifuksivuotta ei voita mikään!

Mikäli sinulla on jotain kysymyksiä tai haluat muuten vain jo tutustua, muhun voi aina olla yhteydessä esimerkiksi Facebookin, sähköpostin, Telegrammin tai Whatsappin välityksellä.

Tommi Alajoki
Maisterikapteeni '20
tommi.alajoki(at)aalto.fi
+358 50 404 9272