Kilta

Maanmittarikilta on Suomen toiseksi vanhin kilta, joka on perustettu vuonna 1901. Vaikka kiltamme onkin iäkäs, on toiminta silti virkeää ja aktiivista. Maanmittarikiltaan kuuluu noin 400 jäsentä, joita yhdistää kiinnostus rakennetun ympäristön suunnitteluun ja hallintaan, paikkatietoon ja geomatiikkaan, sekä opiskelu Aalto-yliopiston Insinööritieteiden korkeakoulussa. Maanmittarikilta järjestää monenlaista toimintaa jäsenilleen ympäri vuoden.

Killan vuosijuhlaa Kevätpäiväntasausta vietetään vuosittain maaliskuun lopulla. Isompia ja pienempiä sitsejä taas järjestetään syyskuusta toukokuuhun noin kerran kuussa. Opintoaiheisissa tapahtumissa tutustutaan oman alamme yrityksiin ja erilaisiin uravaihtoehtoihin. Liikuntatapahtumissa taas kisaillaan muiden Otaniemen kiltojen kanssa tai liikutaan yhdessä Otaniemen Jyllääjien kanssa.

Yliopiston hallinnossa on myös kiltamme edustajia, jotka pitävät varmasti opiskelijoidenkin äänen kuuluvilla. Kiltahuoneellaamme Kvarkissa (Otakaari 3) voit viettää aikaa ja pelailla vaikkapa seurapelejä. Kiltiksellä huomaat myös, mitä on rento mittarihenki. Tervetuloa tutustumaan Maanmittarikillan toimintaan!

Killan jäsenmaksun maksuohjeet:

Saaja: Maanmittarikilta ry
Summa: 8,00 EUR
Tilinumero: Nordea FI14 1309 3000 2042 06
Viitenumero: 6004

Muista käyttää maksaessasi viitenumeroa! Kun olet maksanut jäsenmaksun, lähetä sähköpostitse rahastonhoitajalle koko nimesi ja kotikuntasi. Jäsenyys on rekisteröity, kun maksu näkyy pankkitilillämme.

Rahastonhoitajan yhteystiedot:

Ville
Ville Aikala

Rahastonhoitaja
+358449718710
ville.aikala[at]aalto.fi