Fuksit

Hei rakennetun ympäristön opiskelun aloittava fuksi!

Tervetuloa Maanmittarikillan RYM-fuksien sivulle! Tälle sivulle on koottu opintotaipaleesi aloittamisen helpottamiseksi hyödyllistä informaatiota. Suosittelen aloittamaan uusien opintojen aloittamisen perehtymällä rakennetun ympäristön fuksioppaaseen, eli Apustimeen, jonka löydät täältä: Apustin 2017

Pysyäksesi perillä ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista kannattaa liittyä Mittarifuksit 2017 -ryhmään sekä Facebookissa (täällä) että Telegramissa (täällä). Muista ilmottautua myös lukukauden varaslähtöön fukseille suunnatussa tapahtumassa täällä!

ISOhenkilöt ovat vanhempia opiskelijoita (yleensä 2. vuosikurssia), joiden tehtävänä on tutustuttaa uudet fuksit opiskelijaelämään ja teekkarikulttuuriin. Muualla heitä saatetaan kutsua tuutoreiksi, mutta teekkaripiireissä he ovat ISOja. Orientaatioviikon ensimmäisenä päivänä fuksit jaetaan fuksiryhmiin, jolloin saat myös omien ISOjesi yhteystiedot. ISOt neuvovat käytännön asioissa, kuten missä on seuraava luento, miten ilmoittaudutaan kursseille, mistä saa matkakortin tai mistä saa Otaniemen parasta ruokaa keskiviikkoisin. Orientaatioviikolla ISOt ohjeistavat, auttavat ja pitävät seuraa fukseille ja vuoden mittaan he auttavat myös fuksitapahtumien järjestämisessä.

Fuksikapteenisi auttaa sinua fuksivuotenasi yhdessä ISOhenkilöiden ja ISOvastaavan kanssa. Meiltä voit kysyä mitä tahansa, milloin tahansa – myös ennen koulun alkua !Opintoja aloittaessa kysymyksiä on varmasti paljon, mutta niin minä, ISOvastaava kuin ISOt olemme olleet fukseja ja pohtineet samoja asioita, joten auttamme mielellämme. Pidäthän avoimen mielen mukanasi koko vuoden – tehdään fuksivuodestasi yhdessä unohtumaton!

Kysyttävää fuksiasioista ja opintojen aloittamisesta?

Ota yhteyttä minuun!


Netta Maijala
Maanmittarikillan fuksikapteeni 2017
+358 50 4011804
netta.maijala(at)aalto.fi