Valmistuvalle

Jos (ja kun) koittaa se aika, että diplomityö ei ole enää unelma vain, ei kaikkien yhteyksien opiskelukavereihin tarvitse katketa kertaheitolla. Alla on tietoa muutamasta väylästä, jotka jokaisen valmistuneen olisi hyvä huomata.

Maanmittarikilta

Valmistuneet maanmittarit saavat jäädä Maanmittarikillan jäseniksi ilmaiseksi.
Jos haluat saada ajankohtaista tietoa, osallistua tapahtumiin ja olla mukana Maanmittarikillan hengessä, laita killan sihteerille (Meri Ahokas) sähköpostiviesti, jossa kerrot jokin muun kuin Aalto/TKK-sähköpostiosoitteesi. Kun Aalto-mailisi lakkaa toimimasta, saat silti kaikki tiedotteet ja sähköpostit, jotka sait vielä opiskeluaikanasikin.

Meri Ahokas
Sihteeri
etunimi.sukunimi@aalto.fi
+358407050881

AlumniNET

AlumniNET-portaali on Aalto-yliopiston alumnien yhteydenpito- ja yhteistyöalusta, jonka avulla voit etsiä vanhoja ystäviäsi, luoda uusia kontakteja, osallistua oman alasi tai muuten mielenkiintoisiin ryhmiin ja keskusteluihin. Lisäksi AlumniNET tarjoaa vuoden aikana useita tapahtumia, jotka ovat suunnattu alumneille ja Aalto-yliopiston sidosryhmille.

AlumniNET järjestää mm. mentorointia opiskelijoiden ja alumien kanssa. Mentoroinnilla pyritään tuottamaan poikkitieteellistä verkostoitumista ja eri alojen näkökulmien yhdistämistä. Opiskelijat pääsevät tekemisiin jo työelämässä olevien kanssa ja kehittämään omia työelämävalmiuksiaan

Lukuisten tapahtumien lisäksi AlumniNET tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita. AlumniNETin jäsenet saavat lisäksi Aalto University Magazinen kotiin kannettuna sekä 20%:n alennuksen Unisportin kausikorteista.

Voit liittyä AlumniNET-portaaliin joko allaolevan linkin kautta tai Aallon WebOodissa.
Lisätietoja AlumniNETistä, tapahtumista, palveluista ja eduista löydät sivulta https://alumninet.aalto.fi/