G kertoo – osa 9

logoylä

Hei hoi kaikille!

Tässä kirjoittelee killan isäntä Emilia, jonka kiire ei millään pääse hellittämään näin Polin appron alla; Polin appro on nimittäin suurin yksittäinen tapahtuma, jonka järjestämisestä IEt ovat vastuussa. Syksy on hallitushommien osalta painottunut juuri tähän isännistön ja emännistön toimikuntaan, jonka kanssa on hoidettu aaltolaisille tapahtumia ja pidetty meteliä itsestämme rastilla jos toisella. Tämän syksyn uutuutena oli Dipolin appro, minkä päätimme järjestää 5-vuotiaan Polin appron kunniaksi. Dipolin appro oli oiva tapa tutustuttaa opiskelijoita AYY:n kertavuokrattaviin tiloihin ja nauttia taas yhdestä haalarikansatapahtumasta. Appro oli mielestäni suuri menestys, mikä taas osoitti sen, että täällä ihmiset lähtevät ennakkoluulottomasti mukaan toteuttamaan uusia ideoita.

Tässä vaiheessa hallituspesti alkaa olla jo loppusuoralla, kun ensi viikolla valitaan seuraava hallitus. Muistelen jo melkein haikeana tätä vuotta ja kaikkia asiaparini Idan kanssa järkkäämiä sitsejä sekä muita tapahtumia. Kun hallitusvuosi alkoi, pääsimme heti järjestämään killan mittapuulla isot n. 80 hengen sitsit ja olimme kauhusta kankeina. Homma lähti kuitenkin sujumaan paremmin kuin hyvin, ja nyt harmittaa, että samanlaista vastuuta ei ole enää kauan jäljellä. Vaikka joskus oksennusten siivoaminen aamuyöllä ei tunnukaan kovin ruusuiselta, kaikki muistikuvat, mitä tästä virasta jää, ovat pelkästään positiivisia. Tiloista huolehtiminen ja ihmisten ruokkiminen ei ole tainnut vuoden aikana estää omaakaan hauskanpitoa, sillä tällä hetkellä siitä muistuttelee railakkaan sitseilyn aiheuttama murtunut nenä.

Lopuksi haluan kovasti kiittää apu-IE-porukkaa, työfukseja, ISOja, lukkareita ja hallitusta, jotka ovat olleet minun ja tehoemäntä Idan mukana viihdyttämässä kiltalaisia. Lisäksi on huippua, että teistä on löytynyt osallistujia milloin mihinkin menoon aina fukseista vanhoihin jääriin.

Emilia Taskinen

emilia
(Minä liian innoissani tsekkiläisestä rullapullasta)

Comments are closed.